Anunturi Online Monitorul de Botosani
 

Flux RSS

 

Termeni si conditii

Utilizatorii site-ului https://anunturi.monitorulbt.ro/ sunt de acord să respecte următorul regulament si sunt responsabili în fata legii cu privire la continutul anunturilor adăugate.


1. Este interzisă adăugarea de anunturi al căror continut nu are legatură cu rubrica respectivă.

2. Este interzisă publicarea anunturilor care au continut politic sau discriminatoriu.

3. Este interzisă folosirea de coduri html si inserarea linkurilor în anunturi. Este, de asemenea, scrierea anunturilor cu majuscule sau folosirea de simboluri pentru a evidentia anunturile. Pentru promovare prin bannere, linkuri, oferte ale companiilor, vă rugăm să ne contactati pentru detalii folosind pagina de contact.

4. Este interzisă publicarea anunțurilor de vânzare sau cumpărare a cd-urilor sau dvd-urilor pirat, a produselor ce se supun legii drepturilor de autor.

5. Este interzisă publicarea de fotografii cu continut pornografic sau vulgar.

6. Este interzisă vânzarea lucrurilor furate sau oferirea de servicii ilicite.

7. Este interzisă adăugarea aceluiasi anunt de mai multe ori. Toate anunturile duplicat vor fi sterse fără nici un avertisment prealabil.


Toate anunturile care nu respectă regulile de mai sus vor fi sterse fară nici un avertisment prealabil. Pentru orice nelamuriri, intrebări sau sugestii, vă rugăm să ne contactati folosind pagina de contact.

 

Descrierea serviciului

SC MEDIAPRESS SRL, editor al cotidianului Monitorul de Botosani administreaza aceasta pagina web, care ofera utilizatorilor posibilitatea de a accesa contra cost anunturile publicate in Monitorul de Botosani, de a publica anunturi online gratuit sau contra cost si de a adauga anunturi in versiunea tiparita a cotidianului Monitorul de Botosani.


Inregistrare

Pentru inregistrarea pe site-ul Anunturi Online, este necesar sa completati formularul de inregistrare. Este obligatoriu ca informatiile oferite sa fie corecte si complete. Dupa inscriere, veti primi un e-mail de confirmare, care va contine modalitatea de activare a contului.

Monitorul de Botosani isi rezerva dreptul de a va suspenda sau refuza calitatea de membru al Anunturi Online in cazul in care descopera ca ati oferit informatii eronate, false sau tendentioase in timpul inregistrarii ca membru. Este interzis sa folositi un nume de utilizator indecent sau inadecvat. Monitorul de Botosani are dreptul sa va refuze toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-ului, fara notificari prealabile.

Politica de confidentialitate

Orice informatie oferita de dumneavoastra va beneficia de confidentialitate totala, cu exceptia cazurilor in care divulgarea informatiilor este necesara pentru a respecta legea si procedurile judiciare. Nu vom divulga catre terte parti informatii referitoare la vizitele facute pe site-ul nostru sau orice informatii personale precum numele, adresa, numarul de telefon, adresa de e-mail etc.

In conformitate cu prevederile Legii 677/2001, dispuneti de urmatoarele drepturi: dreptul de informare, dreptul de acces, dreptul de interventie, dreptul de opozitie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a va adresa justitiei. Pentru exercitarea acestor drepturi, va rugam sa ne contactati prin intermediul sectiunii "Help" a site-ului. Monitorul de Botosani isi rezerva dreptul de a trimite prin email notificari ocazionale despre noutatile oferite clientilor care folosesc acest serviciu.

Continut

Utilizatorii serviciului sunt in exclusivitate responsabili pentru continutul mesajelor proprii si suporta consecintele acestora. Monitorul de Botosani nu controleaza, ci doar monitorizeaza continutul transmis prin intermediul serviciilor din cadrul paginii web si, astfel, nu garanteaza acuratetea, integritatea si calitatea acestui continut.

Anunturile aparute pe site-ul Anunturi Online sunt proprietatea Monitorul de Botosani. Preluarea si republicarea anunturilor - atat online cat si in alta forma - se poate face numai cu acordul scris al Monitorul de Botosani.

Monitorul de Botosani isi rezerva dreptul de a refuza calitatea de membru, din initiativa sa exclusiva, utilizatorilor care incalca regulile mentionate mai jos. Utilizatorii serviciilor oferite de Anunturi Online sunt de acord:

a) In cazul in care reprezinta persoane juridice, sa nu adauge anunturi gratuite pe pagina web.
b) Sa nu inscrie de mai multe ori, simultan, acelasi anunt, chiar si sub forme diferite;
c) Sa adauge anunturi numai in categoriile corespunzatoare. In cazul in care categoria nu exista, sa adauge anuntul in categoria "Altele" subcategoria "Diverse";
d) In cazul anunturilor gratuite sau premium, sa includa numai imagini care reprezinta produsul oferit, si nu sigla unei firme;
e) sa nu adauge anunturi, comentarii sau alt tip de mesaje cu continut ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, sau care afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau sunt in alt mod ofensatoare;
f) sa nu intimideze, ofenseze sau raneasca minorii in orice mod;
g) sa nu pretinda ca sunt o alta persoana sau institutie, reprezentant al Monitorul de Botosani, sau sa afirme sau indice in mod fals afilierea cu o anumita persoana sau institutie;
h) sa nu falsifice datele de identificare, sau sa le manipuleze in alt mod, cu scopul de a deghiza sau ascunde originea oricarui continut transmis prin intermediul paginii web;
i) sa nu transmita continut pentru care nu au dreptul legal de transmitere sau difuzare in orice conditii, sub orice sistem juridic, romanesc sau strain, relatii contractuale sau de incredere (cum sunt informatiile confidentiale, cele aflate sub drept de proprietate, aflate sau dezvaluite ca parte a relatiilor de serviciu sau aflate sub incidenta acordurilor de confidentialitate);
j) sa nu transmita continut care incalca patente sau marci protejate, secrete comerciale, drepturi de autor, sau alte drepturi de proprietate ale oricarui tert;
k) sa nu transmita publicitate, materiale promotionale, "junk mail", "spam", scrisori in lant, scheme piramidale, sau orice alta forma de solicitari, cu exceptia portiunilor din serviciu care sunt formate cu acest scop;
l) sa nu transmita continut care contine virusi sau orice alt tip de cod, fisiere, sau programe care sunt create sa distruga, intrerupa sau sa limiteze functionarea oricarui software, hardware sau echipament de telecomunicatii;
m) sa nu incalce, in mod intentionat sau neintentionat, orice lege locala, nationala sau internationala, inclusiv, dar nu limitat la, orice regulament care are valoare de lege;
n) sa nu colecteze sau depoziteze date personale despre ceilalti membri utilizatori ai serviciilor paginii web;
o) sa nu sa se inregistreze sub mai multe nume de utilizator in cadrul paginii web;
p) sa nu incerce prin diverse metode sa eludeze calculul anunturilor platite.

In cazul in care veti incuraja, in orice fel, prin intermediul Anunturi Online, comportamente vizate de legea penala sau care pot antrena raspunderea civila delictuala, sau in cazul in care veti savarsi dumneavoastra insiva asemenea fapte, precum si in cazul in care veti incalca in orice alt fel legile in vigoare, Monitorul de Botosani isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera de cuviinta, inclusiv de a colabora cu autoritatile pentru cercetarea faptelor dumneavoastra.

Conditii speciale Anunturi Online Gratuite:


I) Anunţurile Online Gratuite sunt destinate Persoanelor Fizice neprestatoare de servicii. Fiecare utilizator înregistrat poate adăuga un anunţ pe zi. Fiecare anunţ este valabil 7 zile. În acest interval este interzisă repetarea aceluiaşi anunţ. Toate anunţurile trebuie să conţină date de contact(telefon şi/sau email) şi trebuie adăugate în categoriile corespunzătoare. În cazul în care categoria nu există, utilizatorul va adăuga anunţul în Categoria "Diverse", subcategoria "Diverse".


Este interzisă adăugarea de Anunţuri Online Gratuite care:

  • sunt scrise în întregime sau în mare parte cu majuscule (în internet, a scrie cu majuscule este similar cu a ţipa la cineva)

  • promovează pagini web, mai ales cele cu caracter concurenţial

  • face în anunţ trimitere (link) către o pagina web care prezintă produsul în detaliu

  • are o imagine ataşată care prezintă un produs generic sau o siglă

  • promovează prestări de servicii de orice fel, de ex.: în domeniul construcţiilor, tehnoredactare, meditaţii, consultanţă, masaj/relaxare la domiciliu, chiromanţie/ghicitoare, promovare de câştiguri de la distanţă prin intermediul internetului (de genul vizitează site-uri şi câştigi din clickuri), câştiguri din scheme piramidale, etc.

  • promovează obţinerea de venituri din închirieri, de ex: închirieri de imobile/autoturisme

  • promovează vânzarea/cumpărarea mai multor produse/imobile/terenuri în conţinutul aceluiaşi anunţ, de ex.: proprietar al unui bloc vinde în calitate de persoană fizică apartamente, garsoniere; vânzarea de bunuri confecţionate/procurate în urma căreia obţine un venit regulat.


Restricţiile de la punctele d), e), f), g) pot fi eliminate prin postarea anuntului contra cost, sub forma de Anunţ Online Premium şi/sau Tipărit în ziarul Monitorul de Botosani.


II) Persoanele Juridice (Societăţi Comerciale, PFA, Fundaţii, etc.) pot adăuga Anunţuri Online Gratuite doar în categoria Angajări/Oferte, mai puţin angajatorii care oferă locuri de muncă de genul: videochat, dansatoare în club, maseuză, etc., sau anunţuri care se referă la angajare în regim de colaborare/anunţuri generice, de exemplu: job part time sau colaboratori, acestea din urmă intrând în categoria anunţurilor contra cost (premium şi/sau tipărite).


Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea anunţului.


Abaterile repetate vor avea drept consecinţă anularea contului dvs. (banare).


Conditii speciale Anunturi Online Premium:

I) Anunţurile Online Premium au o valabilitate de 7/15/30/45/60 zile (in functie de varianta aleasa), nu trebuie sa depaseasca 500 caractere si pot fi postate pana la 6 imagini. În acest interval este interzisă repetarea aceluiaşi anunţ. Toate anunţurile trebuie să conţină date de contact(telefon şi/sau email) şi trebuie adăugate în categoriile corespunzătoare. În cazul în care categoria nu există, utilizatorul va adăuga anunţul în Categoria "Diverse", subcategoria "Diverse".


Este interzisă adăugarea de Anunţuri Online Premium care:

  • sunt scrise în întregime sau în mare parte cu majuscule (în internet, a scrie cu majuscule este similar cu a ţipa la cineva)

  • promovează pagini web, mai ales cele cu caracter concurenţial

  • face în anunţ trimitere (link) către o pagina web care prezintă produsul în detaliu


Nerespectarea regulilor menţionate mai sus va duce la ştergerea anunţului.


Abaterile repetate vor avea drept consecinţă anularea contului dvs. (banare).


Modificari si incetari ale serviciului

Monitorul de Botosani isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment, sau de a intrerupe, temporar sau permanent, serviciile puse la dispozitie (in totalitate sau numai in parte), cu sau fara o notificare prealabila. Sunteti de acord ca Monitorul de Botosani nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte pentru orice modificare, suspendare sau intrerupere a serviciilor disponibile prin intermediul paginii web si nu puteti cere despagubiri sub nici o forma pentru aceste motive. Monitorul de Botosani poate bloca contul sau inceta oferirea serviciilor, poate sterge sau dezactiva orice continut din cadrul serviciilor, in cazul in care considera ca un utilizator a violat sau nu a actionat conform cu litera sau spiritul Termenilor si conditiilor.

Despagubiri

Pentru toate pagubele cauzate firmei SC MEDIAPRESS SRL sau altor terte parti prin folosirea inadecvata a serviciilor paginii web Anunturi Online, incalcarea Termenilor si conditiilor sau a drepturilor unei terte persoane, va obligati sa suportati plata despagubirilor stabilite de comun acord sau, dupa caz, de instantele de judecata competente.

Absolvirea de raspundere

Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: a) utilizarea serviciilor paginii web se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul "asa cum sunt" sau "asa cum sunt disponibile". b) Monitorul de Botosani nu ofera nici o garantie ca: (i) serviciile vor implini toate cerintele dumneavoastra; (ii) serviciile vor fi neintrerupte, la timp, sigure sau fara erori; (iii) rezultatele ce se vor putea obtine din folosirea paginii web si a serviciilor puse la dispozitie vor fi corecte sau de incredere; (iv) calitatea oricaror produse, servicii, informatii sau alte materiale cumparate sau obtinute de dumneavoastra prin intermediul paginii web va satisface toate cerintele; (v) orice eroare de program va fi corectata; c) Orice material descarcat sau obtinut in alt fel prin utilizarea serviciilor puse la dispozitie de Monitorul de Botosani poate fi folosit doar pe riscul propriu si veti fi singura persoana responsabila de eventualele distrugeri cauzate computerului de pe care accesati paginii web sau alte pierderi de date ce pot rezulta din descarcarea acestui tip de continut.

Acord

Prin folosirea site-ului Anunturi Online (vizitarea sau cumpararea serviciilor oferite de acesta), utilizatorul se declara de acord cu "Termenii si conditiile de utilizare" de mai sus. Orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si Monitorul de Botosani sau partenerii sai se va rezolva pe cale amiabila. Daca acest lucru nu va fi posibil, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Daca nu sunteti de acord cu aceste reguli va rugam sa nu folositi in nici un fel servicile si continutul paginii web Anunturi Online.

Puteti semnala incalcarea acestor reguli la adresa suport@monitorulbt.ro. 
Anunturi favorite
0 anunturi
 
adauga anunt gratuit adauga anunt premium adauga anunt tiparit alege abonamentul


Anunturi - Adauga anunt - Ultimele anunturi - Termeni si conditii - Contact - Flux RSS - Modifica preferinte cookie

Sigla PlatiOnline

© 2008 SC MEDIAPRESS SRL editorul cotidianului local Monitorul de Botosani. Toate drepturile rezervate. Anunturile si fotografiile sunt proprietatea titularilor de Copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.